Overblijven

TSO De Barghappers

Overblijven bij de Barghappers wordt door 5 overblijf moeders geregeld. Overblijven kan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De Barghappers hebben verschillende ruimtes tot hun beschikking waar  de kinderen kunnen overblijven. Deze ruimtes worden zo gezellig mogelijk ingericht.

Het liefst zien wij een kind een lekkere boterham eten. De boterham wel graag in een broodtrommel i.v.m hygiëne. U kunt uw kind ook nog wat fruit, rauwkost of gezonde koek meegeven. Hoe goed u het ook bedoeld, lolly’s, chips, donuts en kippenpootjes e.d. zijn niet toegestaan bij de overblijf.

Drinken wordt door de overblijf verzorgd. Er is keuze uit thee, melk of ranja. U mag altijd eigen drinken meegeven naar de overblijf. Tijdens bijzondere dagen zoals sinterklaas, kerst, pasen en de vakantie krijgen  de kinderen een extra traktatie. Hierbij moet u denken aan pepernoten,  chocolaatjes, knijp danoontje, fruit of ijsjes.

Van 12:00 tot 12:30 uur gaan we gezamenlijk eten. Als het weer het toe laat gaan we  daarna even lekker naar buiten om een frisse neus te halen. Om 13:00 uur staan groep 3 t/m 8 weer onder toezicht van de leerkracht  en spelen op het eigen plein. De kleuters van groep 1 en 2 blijven tot 13:15 uur  onder toezicht van de overblijfmoeder. Ze blijven buiten spelen of gaan naar binnen  waar ze nog even spelen of gaan kleuren. Bij slecht weer blijven we  binnen en zijn er diverse spelletjes aanwezig waarmee de kinderen  zich kunnen vermaken. Groep 1 en 2 kunnen ook gebruik maken van de speelzaal.

Als u, uw kind wil laten overblijven kunt u het beste een overblijfkaart kopen. Deze overblijfkaart kost € 20,00 daarmee kan uw kind 10 keer overblijven. U betaalt dan per keer dat uw kind overblijft € 2,00. Blijft uw kind incidenteel over,  dan betaalt u ook € 2,00 per kind per keer.

De overblijf is bereikbaar op het volgende telefoonnummer 06-39317860. Voor het aan- en afmelden kunt u ’s morgens bellen tussen 7:30 en 8:00  uur of u stuurt een sms berichtje.

Gebruikt uw kind medicijnen of is er iets waar de overblijf van op de hoogte moet zijn,  geef dit dan persoonlijk door aan de overblijfmoeder of via de leerkracht